Over RTD

RTD Montage Installatie service houdt zich bezig met renovatie, installatie en onderhoudswerkzaamheden. Wij streven ernaar om alle projecten op vakbekwame wijze uit te voeren. Of het nu gaat om een grote klus zoals het renoveren van een badkamer of een kleine klus zoals het installeren van een groepenkast.

Wij denken graag met onze klanten mee om samen tot een prachtig eindresultaat te komen en jouw wensen te vervullen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in: installatie van groepenkast, waterontharders, aanpassingen in leidingwerk  bij keuken renovaties, renovatie van bijvoorbeeld badkamers, elektrische installaties, verwarming, stadsverwarming, horeca installaties etc. 

We staan voor een duidelijke communicatie, korte lijntjes en zijn transparant, zo kunnen we werken op basis van een vooraf geoffreerde prijs of op basis van regie. Uurtarief €59,14 inclusief btw. (prijspeil 2023) wordt jaarlijks geïndexeerd. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wij zijn met
Vakantie!

9 augustus staan we weer voor
je klaar!

Van 19 juli tot 9 augustus zijn wij met vakantie en tijdelijk niet bereikbaar.