Installatiebedrijf Stiens

Ben je op zoek naar een installatiebedrijf in Stiens of omgeving? Dan ben je bij RTD Montage aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en veelzijdig bedrijf dat kan ondersteunen bij diverse installatiewerkzaamheden, waaronder:

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, op RTD montage kun je rekenen! Wij helpen particulieren, maar ook bedrijven met verschillende installatiewerkzaamheden in Stiens.

Installatiebedrijf Grou

Waarom kiezen voor RTD Montage als installatiebedrijf in Stiens?

RTD Montage is niet zomaar een installatiebedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner in Stiens voor al jouw installatiebehoeften. Maar waarom zou je voor ons kiezen? Hier zijn enkele redenen die ons onderscheiden van de rest: 

 

Ervaring

Met onze jarenlange ervaring in de branche weten wij elke klus tot een goed einde te brengen. Voor de meeste problemen weten wij een oplossing te vinden. Of het nu gaat om loodgieterwerkzaamheden of problemen met elektra, wij helpen je snel en vakkundig uit de brand! 

 

Kwaliteit

Bij RTD Montage geloven we in het leveren van kwaliteit. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen tijdens onze werkzaamheden en we streven bij elke klus een perfecte oplevering na.

 

Klantgericht

Bij RTD montage begrijpen we dat elke klant uniek is. We kijken bij elke klant daarom naar een gepersonaliseerde aanpak die het beste aansluit bij zijn of haar situatie. We luisteren dus goed naar je, begrijpen je behoeften en bieden oplossingen die het beste past bij jou. 

 

 

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Welke diensten biedt RTD Montage aan in Stiens?

Als installatiebedrijf in Stiens bieden wij een breed scala aan diensten aan:

 

Elektrische installaties: 

Bij RTD montage zijn we experts in het installeren en onderhouden van elektrische systemen. Of het nu gaat om het leggen van nieuwe elektrische bedrading, het vervangen van de meterkast, of het installeren van verlichtingsarmaturen en stopcontacten, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektrische oplossing!

Loodgieterswerk: 

Geen loodgietersklus is te groot of te klein voor ons! Wij zijn er om je te helpen met het installeren en repareren van waterleidingen, het oplossen van lekkages, het aanpakken van rioleringsproblemen en het installeren van sanitair. Of je nu te maken hebt met een druppelende kraan, een verstopte afvoer of boilerproblemen, wij staan voor je klaar!

 

Verwarming: 

Een goed functionerend verwarmingssysteem is ontzettend belangrijk! Het zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor je eigen veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van jouw verwarmingssysteem, zodat jij altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur in jouw woning of bedrijfspand. We bieden verschillende diensten, waaronder het vervangen, verplaatsen en loskoppelen van radiatoren, het repareren van lekkende CV-leidingen, het vervangen van expansievaten, en de installatie van vloerverwarming.

 

Water & Sanitair

Tot slot staan wij klaar om te assisteren bij de installatie van diverse water- en sanitaire voorzieningen. Dus als je een nieuwe douchecabine, toilet of gootsteen hebt aangeschaft, maar problemen ondervindt bij de installatie, staan wij klaar om je te helpen!

Hoe snel kunnen jullie beginnen met de installatie
werkzaamheden in Stiens?

Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die gedaan moeten worden, de beschikbaarheid van de benodigde materialen en onze eigen planning. We streven er altijd naar om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Uiteraard houden we ook rekening met jouw voorkeuren en planning. Samen zullen we een geschikte datum en tijd overeenkomen.

Hoe kan ik contact opnemen met RTD Montage?

Word je enthousiast van onze dienstverlening in Stiens? Of wil je meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw installatievragen.

Je kunt ons bereiken via:

 

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.