Installatiebedrijf Burgum

Ben je op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Burgum en omgeving? Zoek niet verder, want RTD Montage staat voor je klaar! Wij zijn een professioneel en ervaren installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in diverse installatiewerkzaamheden:

Wij kunnen helpen met verschillende klussen in en rondom Burgum. Of je nu problemen heeft met de CV ketel of bijvoorbeeld de badkamer wil renoveren. Wij kunnen je helpen. 

Installatiebedrijf Grou

Waarom kiezen voor RTD Montage als installatiebedrijf in Burgum?

Er zijn verschillende installatiebedrijven in Burgum en omgeving, waarom dan toch kiezen voor RTD Montage? Wij streven ernaar om altijd de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd, met oog voor detail en vakmanschap: 

1. Ervaren en gecertificeerde vakmensen:

Bij RTD Montage werken we alleen met ervaren en goed opgeleide vakmensen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden. 

2. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal:

Bij RTD Montage streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in onze installatiewerkzaamheden. We werken met hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je installaties veilig en efficiënt functioneren. Daarnaast bieden we ook duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, om bij te dragen aan een groenere toekomst.

3. Snelle en efficiënte installaties:

We begrijpen dat je tijd kostbaar is en streven ernaar om onze installaties zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. We hebben de nodige ervaring en doen ons best om projecten binnen de afgesproken tijdlijnen af te ronden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Welke diensten biedt RTD Montage aan?

Als installatiebedrijf in Burgum bieden wij een breed scala aan diensten aan:

 

 

Elektrische installaties: 

Wij zijn gespecialiseerd in elektrische installaties en kunnen u helpen bij het aanleggen en onderhouden van uw elektriciteitsnetwerk. Onze ervaren elektriciens zorgen ervoor dat uw elektrische installaties veilig en efficiënt functioneren. Of het nu gaat om het installeren van stopcontacten, verlichting, schakelaars of complete bekabelingssystemen, wij zorgen voor een professionele installatie.

 

Loodgieterswerk: 

 

Wij kunnen je helpen met allerlei loodgietersproblemen. Van het vervangen van leidingen en het installeren van sanitair tot het verhelpen van lekkages en het ontstoppen van afvoeren, wij staan voor je klaar. We werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat de loodgietersproblemen vakkundig worden opgelost.

 

Verwarming: 

Een goed functionerend verwarmingssysteem is essentieel voor een comfortabele en warme omgeving. Bij RTD Montage hebben we ervaring in het installeren, repareren en onderhouden van verwarmingssystemen. Of het nu gaat om het plaatsen van een CV-ketel, het aanleggen van vloerverwarming of het onderhouden van radiatoren, wij zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten van een optimale verwarming in uw woning of bedrijfspand. 

 

Water & Sanitair

Bij RTD Montage kunnen we je tot slot helpen met het installeren en onderhouden van uw water- en sanitairsystemen. Van het plaatsen van badkamermeubels en het aansluiten van sanitair tot het verhelpen van problemen met waterleidingen en riolering, wij hebben de kennis en vaardigheden om je van dienst te zijn.

 

 

Hoe snel kunnen jullie beginnen met de installatie
werkzaamheden in Burgum?

Bij RTD Montage begrijpen we dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met je installatiewerkzaamheden in Burgum. We doen ons best om aan je wensen en planning te voldoen, zodat we zo snel mogelijk van start kunnen gaan.

Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen je project bespreken en kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. We zullen de nodige tijd en middelen inplannen om ervoor te zorgen dat je installatieproject zo snel mogelijk van start gaat.

Hoe kan ik contact opnemen met RTD Montage?

Word je enthousiast van onze dienstverlening in Burgum? Of wil je meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw installatievragen.

Je kunt ons bereiken via:

 

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.