Installatiebedrijf Franeker

Problemen met je elektra, verwarming of waterleidingen? Zelf knutselen is vaak geen goed idee. Een installatiebedrijf lost deze problemen snel en vakkundig voor je op. Woon je in Franeker en ben je op zoek naar een installatiebedrijf in Franeker? Dan ben je bij RTD Montage aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met verschillende installatiewerkzaamheden zoals:

Of het nu gaat om elektrische installaties, sanitair, verwarming of ventilatie, bij RTD Montage staan we graag voor je klaar!

Installatiebedrijf Franeker

Onze dienstverlening

Bij RTD Montage streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We begrijpen dat elke klant uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan om aan al jouw installatiebehoeften te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste diensten:

Elektrische installaties

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe elektrische bedrading, het vervangen van stopcontacten of het aanleggen van verlichting, onze elektriciens hebben de kennis en ervaring van de klus te klaren. We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties voldoen aan de uitgebreide regelgeving.

Sanitair

Heb je een lekkende kraan, verstopte afvoer of wil je een compleet nieuwe badkamer laten installeren? Wij staan voor je klaar! Ze zijn gespecialiseerd in het oplossen van sanitaire problemen en kunnen ook advies geven over het onderhoud van je sanitair om toekomstige problemen te voorkomen.

Verwarming

Een goed werkend verwarmingssysteem is essentieel voor een comfortabel huis. Wij kunnen je helpen bij het installeren, repareren en onderhouden van verschillende soorten verwarmingssystemen, zoals cv-ketels, vloerverwarming en radiatoren. Wij zorgen ervoor dat je huis altijd warm is.

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor RTD Montage als installatiebedrijf in Franeker?

Bij RTD Montage streven we naar 100% klanttevredenheid. We begrijpen dat het kiezen van een installatiebedrijf een belangrijke beslissing is. Bij RTD montage bieden we:

 

Ervaring:

Met jarenlange ervaring in de branche hebben we de kennis en expertise om elke installatieklus aan te pakken.

Vakmanschap:

Onze professionals zijn stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun werk. Ze leveren altijd hoogwaardige vakmanschap en streven naar perfectie.

Betrouwbaarheid:

Bij RTD Montage kun je rekenen op betrouwbaarheid. We komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat de klus op tijd en naar tevredenheid wordt afgerond.

Klantgerichtheid:

Wij luisteren naar onze klanten en streven om aan hun specifieke wensen en behoeften te voldoen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. 

Kwaliteit:

We werken alleen met hoogwaardige materialen en merken om ervoor te zorgen dat onze installaties lang en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ben je op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Franeker? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Bij RTD Montage ben je verzekerd van hoogwaardige installaties en uitstekende service. 

Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 06 – 41 26 93 44

E-mail: info@rtdmontage.nl

 

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.