Installatiebedrijf Grou

Ben je op zoek naar een installatiebedrijf in Grou of omgeving? Dan ben je bij RTD Montage aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en veelzijdig installatiebedrijf dat je kan helpen met verschillende installatiewerkzaamheden, zoals:

Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij staan voor je klaar met onze vakkundige service, scherpe prijzen en snelle levering. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in Grou en omstreken.

Installatiebedrijf Grou

Waarom kiezen voor RTD Montage als installatiebedrijf in Grou?

Er zijn verschillende installatiebedrijven in Grou en omgeving, waarom dan toch kiezen voor RTD Montage? Wij streven ernaar om altijd de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd, met oog voor detail en vakmanschap.

Verder vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent met ons werk en onze service. Daarom luisteren wij goed naar jouw wensen en behoeften en geven we een eerlijk en deskundig advies op maat. We houden je ook op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en zorgen voor een nette en opgeruimde oplevering. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! 

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Welke diensten biedt RTD Montage aan?

Als installatiebedrijf in Grou bieden wij een breed scala aan diensten aan:

 

 

Elektrische installaties: 

Wij verzorgen de installatie en het onderhoud van elektrische systemen in woningen en bedrijfspanden. Van het aanleggen van nieuwe elektrische bedrading en het vervangen van de meterkast, tot het installeren van verlichting en stopcontacten, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektrische installatie!

 

Loodgieterswerk: 

Ook loodgieterswerk is voor ons geen probleem! Wij helpen je bij het aanleggen en repareren van waterleidingen, lekkages, rioleringssystemen en sanitair. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of boilerwerkzaamheden. Wij staan voor je klaar! 

 

Verwarming: 

Het is belangrijk dat je verwarming goed werkt! Niet alleen omdat je er dan lekker warm bijzit, maar ook voor je eigen veiligheid. Onze monteurs zorgen voor het onderhoud en de reparatie van jouw verwarmingssysteem, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in je woning of bedrijfspand. 

Wij helpen onder andere met radiatoren vervangen, verplaatsen en afkoppelen, repareren van lekkage CV-leidingen, expansievat vervangen, vloerverwarming installatie etc. 

 

Water & Sanitair

Tot slot kunnen wij helpen bij het installeren van verschillende water & sanitaire voorzieningen. Heb je dus een nieuwe douchecabine, toilet of gootsteen gekocht, maar kom je er niet uit met de installatie? Wij helpen je graag uit de brand! 

Hoe snel kunnen jullie beginnen met de installatie
werkzaamheden in Grou?

Dat hangt af van welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, de beschikbaarheid van de materialen en onze planning. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te beginnen met de werkzaamheden. Wij houden natuurlijk ook rekening met jouw voorkeur en agenda. In overleg zullen we een datum en tijd afspreken. 

Hoe kan ik contact opnemen met RTD Montage?

Word je enthousiast van onze dienstverlening in Grou? Of wil je meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw installatievragen.

Je kunt ons bereiken via:

 

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.