Loodgieter Burgum

Ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Burgum en omgeving? Zoek niet verder, want RTD Montage staat voor je klaar! Wij zijn een professioneel en ervaren loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om het verhelpen van een verstopte afvoer, het repareren van een lekkage of het installeren van sanitair, bij RTD Montage ben je aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatieve loodgietersdiensten tegen betaalbare prijzen. Neem contact met ons op voor:

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij bieden verschillende diensten aan om je op ieder vlak te kunnen helpen. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Verstoppingen

Heb je last van een verstopte afvoer, toilet of gootsteen? Onze ervaren loodgieters kunnen snel en vakkundig verstoppingen verhelpen. We maken gebruik van uitsluitend de beste apparatuur en technieken om de verstopping te lokaliseren en op te lossen, zodat het water weer vrij kan stromen.

Reparaties

Heb je een lekkage in je woning of bedrijfspand? Onze loodgieters kunnen de oorzaak van de lekkage opsporen en professionele reparaties uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een kapotte leiding of een lekkend dak, wij staan voor je klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Sanitair

Wil je nieuw sanitair laten installeren of is het tijd om je huidige sanitair te vervangen? Onze loodgieters hebben ervaring in het installeren, repareren en onderhouden van allerlei sanitair, zoals toiletten, wastafels en douches. We zorgen ervoor dat je sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat je kunt genieten van een comfortabele en functionele badkamer.

Waterleidingen

Heb je problemen met je waterleidingen, zoals een lekkage of een verstopping? Onze loodgieters kunnen de oorzaak van het probleem opsporen en de nodige reparaties of vervangingen uitvoeren. We zorgen ervoor dat je waterleidingen weer optimaal functioneren, zodat je kunt genieten van een betrouwbare watertoevoer.

Of het nu gaat om verstoppingen, reparaties, sanitair of waterleidingen, RTD Montage is dé loodgieter die je kunt vertrouwen. We leveren kwaliteit en service waar je op kunt bouwen.

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Hoe snel kunnen jullie beginnen met de loodgier
werkzaamheden in Burgum?

Bij RTD Montage begrijpen we dat je zo snel mogelijk wilt dat je loodgietersproblemen worden opgelost. We doen ons uiterste best om je snel van dienst te zijn en werken efficiënt om jou te helpen.

 

We streven ernaar om zo snel mogelijk te beginnen met de loodgieterswerkzaamheden in Burgum. De exacte datum hangt echter af van verschillende factoren, zoals het soort project, onze beschikbaarheid en de planning van andere lopende projecten.

 

Hoe kan ik contact opnemen met RTD Montage?

Word je enthousiast van onze dienstverlening in Burgum? Of wil je meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw installatievragen.

Je kunt ons bereiken via:

 

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.