Loodgieter Stiens

Woon je in Stiens en ben je op zoek naar een vakkundige loodgieter in Stiens? Dan ben je bij RTD Montage aan het juiste adres! Wij kunnen jou helpen met verschillende loodgieter diensten waaronder: 

Of de klus nu groot of klein is, je kunt altijd op ons vertrouwen! We staan klaar om zowel particulieren als bedrijven in Stiens te helpen met diverse loodgieterwerkzaamheden.

Installatiebedrijf Grou
Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor RTD Montage als loodgieter in Stiens?

Met verschillende loodgieters in de buurt van Stiens, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Waarom is RTD de aangewezen partij om jou te helpen bij diverse loodgieter werkzaamheden in Stiens? We leggen het hieronder voor je uit:

 

Expertise en Ervaring

Bij RTD Montage beschikken we over de nodige expertise en ervaring om verschillende loodgieterswerkzaamheden professioneel uit te voeren. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of reparatie, wij hebben de kennis in huis!

 

Klantgerichtheid

We staan bekend om onze klantgerichte aanpak. We luisteren goed naar de wensen en behoeften van onze klanten en streven ernaar service te bieden die hier naadloos op aansluit.

 

Betrouwbaarheid en Transparantie

Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn duidelijk over wat er gedaan moet worden en wat het zal kosten, zonder verborgen kosten. 

 

 

Welke diensten biedt RTD Montage aan?

Als installatiebedrijf in Grou bieden wij een breed scala aan diensten aan:

Installatie van Sanitair:

We verzorgen de installatie van alle soorten sanitair, zoals toiletten, douchecabines en wastafels. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe douchecabine, toilet of gootsteen gekocht, maar komt de installatie er zelf niet van? Dan helpen wij je hier graag bij! 

 

Loodgieterswerk:

Dit omvat het aanleggen, repareren en onderhouden van waterleidingen, afvoersystemen en andere loodgieterswerkzaamheden. Wij helpen je bijvoorbeeld bij het aanleggen en repareren van waterleidingen, lekkages, rioleringssystemen en sanitair.  

 

Verwarmingssystemen:

RTD Montage helpt graag bij de Installatie en onderhoud van centrale verwarmingssystemen, radiatoren en vloerverwarming. We bieden de juiste service om ervoor te zorgen dat je verwarming efficiënt en effectief werkt, zodat je huis of bedrijfspand altijd comfortabel verwarmd is.

 

Waterbehandeling:

Bij RTD Montage bieden we ook professionele installatiediensten voor  waterontharders, om de kwaliteit van het water in zowel woningen als bedrijfspanden te verbeteren. Deze systemen helpen bij het verminderen van kalkaanslag en andere onzuiverheden, wat resulteert in zuiverder, zachter water. 

 

Elektra

Tot slot helpen we graag bij de installatie en het onderhoud van elektrische systemen in zowel woningen als bedrijfspanden. We helpen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van nieuwe elektrische bedrading, het vervangen van meterkasten, en het installeren van verlichting en stopcontacten. Wij garanderen een veilige en betrouwbare elektrische installatie!

Hoe snel kunnen jullie beginnen met de installatie
werkzaamheden in Stiens?

Wanneer we kunnen beginnen hangt af van verschillende factoren: de vereiste werkzaamheden, de beschikbaarheid van materialen en onze eigen planning. We doen ons best om zo snel mogelijk te starten. Natuurlijk nemen we ook jouw wensen en schema in acht. We zullen in overleg een passende datum en tijd vaststellen.

 

Hoe kan ik contact opnemen met RTD Montage?

Word je enthousiast van onze dienstverlening in Stiens? Of wil je meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder met al jouw installatievragen.

Je kunt ons bereiken via:

 

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.