Installatiebedrijf Hurdegarijp

Ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Hurdegarijp? Zoek dan niet verder! Bij RTD montage ben je aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in loodgieter diensten. Met onze snelle en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat al jouw loodgieter problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Of je nu een groot project hebt of een klein klusje, je kunt altijd op RTD montage rekenen! We helpen zowel particulieren als bedrijven met allerlei installatiewerkzaamheden in Hurdegarijp.

Installatiebedrijf Grou

Onze diensten

Bij RTD montage bieden wij verschillende loodgieter diensten aan. Of je nu een lekkende kraan hebt, problemen hebt met de riolering of een nieuwe badkamer wilt laten installeren, wij staan klaar om je te helpen. Onze ervaren loodgieters hebben kennis van alle aspecten van het vak en gebruiken de nieuwste technieken en materialen om hoogwaardige resultaten te leveren.

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Previous
Volgende

Waarom kiezen voor RTD montage?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor RTD montage als je loodgieter in Hurdegarijp:

Betrouwbaarheid:

We zijn een betrouwbaar bedrijf dat altijd zijn afspraken nakomt. Je kunt op ons rekenen om op tijd op de afgesproken dag en tijd bij je thuis te zijn.

 

Snelle service:

We begrijpen dat een loodgieter probleem vaak snel opgelost moet worden. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk bij je langs te komen en het probleem op te lossen.

 

Professioneel advies:

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en kunnen je voorzien van professioneel advies op maat. Of je nu vragen hebt over een reparatie of advies nodig hebt bij het kiezen van nieuwe sanitair, wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

Heb je een loodgieter probleem in Hurdegarijp? Aarzel dan niet en neem contact op met RTD montage. Je kunt ons bellen op 06 – 41 26 93 44 of een e-mail sturen naar info@rtdmontage.nl. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

 

Wacht niet langer en laat je loodgieter problemen oplossen door de experts van RTD montage. We garanderen je kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service.

 

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wij zijn met
Vakantie!

9 augustus staan we weer voor
je klaar!

Van 19 juli tot 9 augustus zijn wij met vakantie en tijdelijk niet bereikbaar.