Loodgieter Grou

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele loodgieter in Grou? Zoek dan niet verder! Wij van RTD Montage staan voor je klaar om al je loodgieterswerkzaamheden op een vakkundige en efficiënte manier uit te voeren. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij jou voorzien van hoogwaardige diensten op het gebied van loodgieterswerk.

Installatiebedrijf Grou

Onze specialisaties

Bij RTD Montage zijn wij gespecialiseerd in diverse loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om het installeren van sanitair, het verhelpen van lekkages, het aanleggen van rioleringssystemen of het onderhouden van je CV-installatie, wij hebben de kennis en ervaring om het werk naar volle tevredenheid uit te voeren. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste certificeringen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en vakmanschap.

Sybren Grootendorst
Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je
Lees verder
De opdracht was het plaatsen van akoestische panelen op de muur in de woonkamer. Zeer tevreden over het geleverde werk. Denkt mee, werkt netjes en neemt de tijd voor je. Zelfs een klant als ik, die streeft naar materialistische perfectie, is dankbaar met dit resultaat.
Peter van der Zee
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd.
Lees verder
De heren van RTD hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het afwerkingsniveau van onze nieuwe badkamer. Ook qua communicatie verliep alles prima. Er werd op een fijne manier meegedacht en we kregen goede adviezen. Bedankt
Majella Loef
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen
Lees verder
Soms heb je geluk, dan kom je gewoon wel de juiste voor de klus tegen. Rudolf van RTD Montage leerden we kennen toen een bedrijf per ongeluk de waterleiding raakte, hij was de enige in de omtrek (6 gebeld) die nog wel wilde komen op vrijdag voor Pinksteren. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar we vroegen hem voor de badkamer. Wat een vakman, vriendelijk en klaart echt de klus, tot het laatste scherp. Dikke vette aanrader!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor RTD Montage?

 

1. Betrouwbaarheid

Bij RTD Montage hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid. Wij komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat het werk op tijd en volgens planning wordt uitgevoerd. Je kunt op ons rekenen!

2. Snelle service

Wij begrijpen dat loodgietersproblemen vaak urgent zijn en snel opgelost moeten worden. Daarom bieden wij een snelle service, waarbij wij zo spoedig mogelijk bij je langskomen om het probleem te verhelpen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur bij u op locatie te zijn.

3. Deskundig advies

Naast het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden, kunnen wij je ook voorzien van deskundig advies. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste CV-ketel, het verhelpen van een verstopping of het besparen van energie, wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies.

4. Transparante prijzen

Bij RTD Montage hanteren we transparante prijzen. Wij stellen altijd een duidelijke offerte op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, maar heldere afspraken.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

Bij RTD Montage streven wij naar maximale klanttevredenheid. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze diensten. Dit doen wij door kwaliteit te leveren, betrouwbaar te zijn en een uitstekende service te bieden. Onze klanten waarderen ons om onze professionaliteit, snelheid en vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heb je een loodgietersprobleem of wil je gebruik maken van onze diensten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een afspraak te maken. Kies voor RTD Montage en ervaar de kwaliteit en service die wij te bieden hebben. Wij zijn dé loodgieter in Grou waar u op kunt vertrouwen!

Storing?

We helpen je graag!

Heb je een technisch probleem dat je zelf niet kunt verhelpen? Wij helpen je graag verder! Met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze installateurs, verhelpen wij de storing op een snelle en professionele manier. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.